◀ EDUCATIE

ULTIMA ORĂ: Propunerea premierului Dăncilă pentru funcția de MINISTRU al Educației

E.Ş. | 2018-09-29 17:18
ULTIMA ORĂ: Propunerea premierului Dăncilă pentru funcția de MINISTRU al Educației

Premierul Viorica Dăncilă a trimis la Palatul Cotroceni propunerea ca Rovana Plumb să asigure interimatul la Ministerul Educației, după demisia lui Valentin Popa. Președintele Klaus Iohannis urmează să aprobe această numire și să semneze decretul, informează libertatea.ro. PSD are la dispoziție 45 de zile pentru a veni cu o propunere de ministru plin.

Valentin Popa și-a dat demisia de la conducerea Ministerului Educației, după ce UDMR a făcut presiuni asupra PSD, nemulțumită de un articol dintr-o ordonanță, care se referea la invatarea limbii române în şcolile cu predare în limba maternă. UDMR anunțase chiar suspendarea protocolului de colaborare cu PSD. 

Liviu Dragnea a declarat că Kelemen Hunor are dreptate în această privință și, la câteva ore distanță, Valentin Popa a anunțat că demisionează. El a susținut că a recurs la acest gest pentru că solicitarea UDMR i s-a părut inacceptabilă.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FREACA MENTA
29 Sep 2018

O PUNE PE TIITOATEA DE MAGAZIONERA ARCOM CU MERTAN PE BULGARIA ROZDRAGNEA PULUMB . FRUNTE INALTA PINA LA SRINCENE 2 CENTROMETRO
AI BELITO BELINI
29 Sep 2018

IL DUCE LA PUSCARIA RAHOVA , UNDE ESTE VIITORUL SOCRU PAZNIC
TOT O PENALA ?
30 Sep 2018

Bai nenorocitilor , nu gasiti un om CURAT in toata organizatia mafiota psdraKnea. Alta analfabeta si mahalagioaica care a facut Romania de râs. Huuuuu...gunoaie bolsevice !
VIN OAMENI VERZI - ROSI .
30 Sep 2018

O GASCA DE BANDITI , ORGANIZATA , IN HAITA DE HOTI
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.