◀ EDUCATIE

Trei MEDALII de aur și una de ARGINT pentru elevii români la Olimpiada Internațională de Geografie. Țara noastră a terminat prima

Z.P. | 2018-08-07 15:44
Trei MEDALII de aur și una de ARGINT pentru elevii români la Olimpiada Internațională de Geografie. Țara noastră a terminat prima

Elevii români au adunat trei medalii de aur şi una de argint, iar țara noastră s-a clasat pe primul loc la Olimpiada Internaţională de Geografie de la Quebec (1-6 august, Canada), competitive desfășurată sub patronajul Uniunii Geografice Internaţionale (IGU) şi Universităţii Laval, a doua universitate ca vechime din America de Nord.

România a obţinut cel mai mare punctaj cumulat în urma celor trei probe de concurs: proba teoretică, proba practică şi testul multimedia.

Medaliile de aur au fost obţinute de Manuel Foşalău (Colegiul "Emil Racoviţă" din Iaşi), Bianca Solomon (Colegiul "Costache Negruzzi" din Iaşi) şi Andrei Sandu (Colegiul Naţional Iaşi), iar Omar Hamod (Colegiul Naţional "Mihai Viteazu" din Bucureşti) a obţinut media de argint.

Cei patru elevi au fost coordonaţi de profesorii ieşeni Dorin şi Cornelia Fiscutean.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.