◀ EDUCATIE

Raluca Turcan AVERTIZEAZĂ: ”4.000 de profesori vor fi DAȚI AFARĂ”

E.Ş. | 2018-10-03 19:57
Raluca Turcan AVERTIZEAZĂ: ”4.000 de profesori vor fi DAȚI AFARĂ”

Pentru că nu mai sunt bani de salarii, Guvernul va da afară 4.000 de profesori și personal auxiliar. Decizia a luat-o fostul ministru al Educaţiei, Valentin Popa, chiar înainte de a demisiona. Cel puțin așa avertizează Raluca Turcan care a prezentat miercuri ordinul respectiv al Ministrului Educației.

“Astăzi vă prezentăm un ordin de ministru prin care, cu un ultim gest disperat, fostul ministru Popa, de la Suceava, a semnat disponibilizarea a 4.000 de angajaţi din sistemul de învăţământ - este vorba de profesori, personal didactic auxiliar şi nedidactic”, susține Raluca Turcan (PNL).

Turcan susţine că prin acest ordin de ministru se consfinţeşte ceea ce aceasta a afirmat în decursul ultimelor săptămâni.

“Nu sunt bani pentru plata salariilor, urmează să se comaseze şcoli, să se desfiinţeze posturi şi să se ajungă la disponibilizări. Aceasta este o dovadă a faptului că această guvernare este antiromânească”, precizează liderul liberal, potrivit .
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Oct 2018

BABUINA iar arata ce calibru doreste ....dar nu de la Stolojan ....a imbatranit ....Oare barbasul simte urmele lasate de stolo....sau s.au sters prin spălare si operații estetice ??
ERA PREVIZIBIL..
03 Oct 2018

In perioada ian. -aug 2018 mafia psd s-a imprumutat in banci 4,1 miliarde euro . Pentru prima saptamana a lunii oct. se va imprumuta 4,7 milioane lei. Pensiile si salariile sunt platite din imprumuturi decontate de generatiile viitoare. Psd a dus datoria externa a Romaniei la 100 miliarde euro in timp ce deficitul balantei comerciale a ajuns la 1,5 miliarde euro. Romania sub regim psd este pe ultimul loc in Europa la incasari din TVA. CIFRELE ARATA DEZASTRUL FACUT DE ACEASTA ORGANIZATIE MAFIOTA CARE FURA VIITORUL TINERILOR INGROPINDU-I IN DATORII.
ALLISON HOWARTS
04 Oct 2018

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com
NUMAI D-ASTEA O Să AUZI...
21 Oct 2018

Dacă nu (ma) sunt bani pentru salarii, cum naiba se găsesc pentru voi - pe timp de CRIZĂ - și pentru ăia cărora le pompați pensii speciale și nesimțite?!? Cretinilor, sunteți numeric aproape cât Parlamentul U.E., NU VĂ E RUȘINE AȘA UN PIC? Dacă-i criză, JOS CU VOI, MAI MULT DE JUMĂTATE ȘI MUTAȚI-VĂ CURURILE NESIMȚITE DIN CASA POPORULUI, PENTRU CĂ E A POPORULUI, NU A VOASTRĂ...și-așa nu veniți putorilor pe la muncă...decât câteva minte, luând un purcoi de bani/ședință, de parcă faceți un favor, nu că ar intra în atribuțiile voastre de PENALI ce sunteți!
MAI IERI ANUNțA șI DISCOTECA
21 Oct 2018

ăla cu ochi de pește mort, precum căcărău că nu sunt bani, că va îngheța salariile pentru 2019 + plus amenințarea cu disponibilizările, ca și voi! Asta-i LUCRĂTURA voastră DE BAZĂ = când începe lumea să vocifereze, să vă porcăiască, treceți LA ATAC, prin amenințări! Umblați pe la cele 27 de ministere, comsați, reduceți CE/CÂT TREBUIE, nu așa, aiurea-n tramvai, ca să scăpați voi de unele personaje, pe motive de ”restructurare” de personl, prin care concediați PROST MASCAT pe cine vrea lula sau interesul vostru, de cretini! Așa ați făcut mereu: și pe vremea lindikului odios Boc, pe vremea ordinarului hăhăitor Bășescu care, ca să se dea mare în fața reprezentantului FMI, FĂRĂ A-I CERE NIMENI...A AFIRMAT CĂ E PENTRU TĂIEREA CU 25% DIN SALARII, SPORURI, ETC...falsificând datele INS, mai degrabă făcându-le pierdute, pentru UN NOU ÎMPRUMUT suportat de proștii de români și urmașii lor! Nu s-a lăsat mai prejos nici zdreanța de PONTA care mai bine se masturba prin pădurile din Franța decât să vină la Guvernare și să facă același lucru, contestat apoi datorită ne-constituționalității OUG-lui de A DA AFARĂ oamenii din ministere!
șI MAI E O PROBLEMă!
21 Oct 2018

Sunt/există bugetari cu salarii de kk-t, după cum sunt și bugetar cu salarii de lux, în funcție de puterea politică pe care o rahatul care conduce instituția respectivă...de ce refuzați să armonizați odată pentru totdeauna inegalitățile/inechitățile din grila de salarizare? Și mai puneți-i la treabă serioasă pe putorile alea mâncătoare de bani și de resurse, pentru a se implica REAL și a face ceva CONCRET...știți voi, putorilor de la SGG!!! Iar sinistrului ”ALTĂ ÎNTREBARE”, alături de putorile din comisiile de avizare a legilor, puneți-l să se uite la modul NEPĂRTINITOR, punându-se el în locul amărâților cu pensii de handicap ori ajutor de șomaj , răspunzându-și sine, DACĂ EL...la mintea lui și ”valoarea” lui, s-ar ajunge cu mizeria aia de bani!!! Și, dacă tot facem comparație cu statele din U.E., să se uite dracului cum fac ăia care într-adevăr își ajută FINANCIAR ȘI DECENT cetățenii aflați temporar sau definitiv în dificultate ! TRANSFORMAȚI-VĂ ÎN OAMENI POLITICI, NU RĂMÂNEȚI LA STADIUL DE ANIMALE-POLITICE!
DECI, DACĂ-I CRIZĂ
21 Oct 2018

SĂ SE SIMTĂ ȘI LA VOI! Ori eu asta n-o văd! Când sunteți filmați, vi se văd bolidurile, prin parcul auto mereu împrospătat cu alte mașini nou-nouțe, alături de șoferii pe care-i vezi așteptând pe ”măririle” voastre! Atâta timp cât pentru voi, NICIODATĂ nu este CRIZĂ din nicio parte și de niciun fel, vă dau un mare SYCTIRRR vouă și familiilor voastre de mafioți gulerați sperând - din tot sufletul - să se supere odată Dumnezeu pe voi și să vă trimită ACOLO unde vă e locul = LA SUBSOL! Ce nevoie mai are nevoie poporul ăsta depopulat continuu și intenționat,datorită politicilor voastre genocidale / suicidare pentru popor - de educație, de profesori, de femei de serviciu care curețe rahatul și mizeria făcută de copiii care oricum, nu prea se mai nasc, TOT DIN PRICINA POLITICILOR VOASTRE MIZERE! Da-ți-o ÎNAINTE, CU TUPEU așa cum v-a învățat mama voastră și ALȚII! VOI SUNTEȚI/REPREZENTAȚI CANCERUL ROMÂNIEI! Sper ca românii să se trezească și să ajungă odată la maturitate civică, IGNORÂNDU-VĂ TOTAL LA VOT...iar dacă continuați să TOT NE DAȚI LA TEMELIE, SĂ PROCEDEZE ALTFEL, AȘA CUM A FĂCUT-O ÎN ISTORIE!
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.