◀ EDITORIAL

OLGUȚA cea din linia întâi

Elena Şerban | 2017-03-08 22:25
OLGUȚA cea din linia întâi

Liderul suprem Dragnea, cum stătea el liniștit în căsuța lui amărâtă din Brazilia, vru să afle într-o seară liniștită postordonanță, ce mai zic vitejii lui pe la posturile de televiziune, acum că i-a închis gura slobodă moldoveanului Chirica.

Și, cum butona el frenetic telecomanda, la Antena 3 viteazul Codrin se înjura temeinic cu un liberal peltic, pe B1tv Nicolicea aproape ațipise încercând să apere guvernarea, pe RTV același Codrin combătea corupția într-o înregistrare.

Mare îi fu supărarea președintelui nostru pesedist căci toată suflarea roșie stătea ascunsă de frica gafelor. Așa că își chemă ucenicii în ale comunicării și dă o nouă lege în partid: cei mai cei din armata lui Grindeanu să se perinde în fiecare seară pe la TV, să afle tot românul cât de mult se zbate PSD pentru binele lui.

După ce se dădu sfoară în țară că șeful vrea miniștrii la TV, plină de emoție și neastâmpăr, Olguța rupse rândurile. Hotărî pe loc că ea trebuia să fie în linia întâi a partidului, să-l facă mândru pe șefu' suprem. Luă repede o foaie mototolită din sertar, ruptă din programul de guvernare, își alese cuvintele cheie - salarii și pensii- și porni la pas prin studiourile de televiziune să le dea românilor vestea cea mare.

Se îngălbeniră toate burtierele televiziunilor, se îngroșară toate titlurile de ziar, se deschiseră șampanii după șampanii: Ministrul Muncii dublează salariile tuturor muritorilor de rând.

Pe când românii petreceau deja, iar unii făceau chiar și credite de bucurie, asta în timp ce Ministrul de Finanțe își smulgea părul din cap, neînfricata Olguța își reveni brusc în simțiri și decretă: cred că a fost prea mult deodată, de fapt am vrut să zic treptat, eșalonat, încetișor...

Dacă om putea, dacă vom fi tot noi, dacă veți mai apuca voi...
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
14 Feb 2018

bolmojeli ziarist o nebuna
ANONIM
14 Feb 2018

ziarista cu sclipiri de dementa in ochi
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.