◀ ECONOMIE

Teodorovici a intrat în PANICĂ: România are nevoie urgent de 13 miliarde de lei

E.Ş. | 2018-09-19 23:35
Teodorovici a intrat în PANICĂ: România are nevoie urgent de 13 miliarde de lei

Guvernul a ajuns la fundul sacului! O spune voalat și economistul șef al Băncii Naționale, Valentin Lazea, dar o arată și datele furnizate de Eurostat care plasează România din nou pe locul 1 în Uniunea Europeană ca nivel al ratei inflației, ajunsă acum la 4,7%.

Potrivit unor surse guvernamentale citate de , până în decembrie 2018, Guvernul ar avea nevoie de 13 MILIARDE de lei, bani pe care nimeni nu ştie de unde să-i aducă la bugetul statului. Ministrul Finanţelor, Eugen Orlando Teodorovici i-ar fi cerut şefului ANAF, Ionuţ Mişa să facă rost de aceşti bani, însă Mişa i-ar fi replicat că nu poate obţine mai mult de 6 MILIARDE de lei. Presiunea este în acest moment foarte mare şi cei de la Fisc ar intenţiona să înăsprească şi mai mult controalele la firme şi a aplica amenzi pentru a reuşi să reducă din deficitul care există astăzi la Guvern.

 

Cu toate acesta, Ionuţ Mişa insistă că indiferent ce ar face, 13 miliarde tot nu va reuşi să aducă până la sfârşitul anului. În replică, Teodorovici ar cere ca acesta să fie înlocuit. Ce se va întâmpla la Guvern rămâne de văzut, însă un lucru este cert. România a devenit o ţară nesigură din punct de vedere economic şi a început să se împrumute săptămânal la rate din ce în ce mai ridicate. Asta arată disperare şi lipsă de viziune, iar scenariul Greciei nu pare unul atât de îndepărtat nici pentru ţara noastră.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IMBECILII ășTIA,
20 Sep 2018

SUNT ATÂT DE IDIOȚI, CĂ-ȚI VINE SĂ PUI MÂNA PE O PUȘCĂ DE VÂNĂTOARE ȘI SĂ-I ÎMPUȘTI CA PE MISTREȚI! De 30 de ani, s-au MAFIOTIZAT, SPURCAT la bani publici, aranjamente, șpăgi, para-ndărăt-uri DAR fac pe proștii când e vorba să pună dracului mâna pe plug și să ARE ceva pe tarlaua României! Noooooooooo...n-ai să vezi! Putorile dracului, în baza a mii și mii de protocoale COT LA COT cu 10 servicii de informații ”ROMÂNEȘTI” ca să nu se prindă proștii de români CÂT LI SE DĂ LA TEMELIE din greu, CU FORȚĂ ȘI DIN TOATE POZIȚIILE...ei CRED că mai pot prosti ÎN MASĂ! Iar porcii DE LA FINANȚE întotdeauna AU DAT UNDE A VRUT MUȘCHIUL LOR fiind printre primii la angajamente/protocoale...nici nu-mi mai găsesc cuvinte de ocară care să se potrivească GRUPULUI ĂSTA MAFIOT, ORGANIZAT care s-a ȘMECHERIT, FURAT și ÎMBOGĂȚIT! Când le văd mutrele pe-aici sau pe la TV ...stau și mă întreb: CHIAR NU LE E GREAȚĂ DE ATÂTA FURAT, MITOMANII, CLEPTOMANII DRACULUI! Au de toate! Vă repet: SUNT MILIONARI, MAJORITATEA MILIARDARI ÎN EURO!
ÎL ÎNTREB PE FRAIERUL ĂSTA
20 Sep 2018

de ce mama dracului nu indexați salariile și pensiile cu 5% datorită inflației?! Aștept răspuns!
ANONIM
21 Sep 2018

COCALARUL DE CATIFEA A FACUT TAMTARAM CU DRAGNEA DE MINA . SA VEDEM PINA LA SFIRSITUL ANULUI ?
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.