◀ ECONOMIE

STRATEGIA NAȚIONALĂ pentru Dezvoltarea Durabilă a României, finalizată la 1 OCTOMBRIE

Z.P. | 2018-09-25 12:11
STRATEGIA NAȚIONALĂ pentru Dezvoltarea Durabilă a României, finalizată la 1 OCTOMBRIE

Strategia Naţională pentru Dezvoltarea Durabilă a României va fi finalizată până la 1 octombrie, a declarant, marți, consilierul de stat şi coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, Laszlo Borbely, la conferinţa "Strategia de dezvoltare a României" - organizată de grupul de presă Bursa, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, informează Agerpres.

"Noi am avut o problemă, am conceput multe lucruri între 1996 şi 2000 dar au rămas la nivelul hârtiilor de multe ori pentru că nu s-a ţinut cont ce priorităţi avem, care sunt. Toate sunt priorităţi, dar dacă le iei pe toate fără să decelezi care sunt mai importante şi nu ai o strategie importantă nu poţi să pui în practică. Ei, acum avem şansa aceasta prin Strategie pentru că vreau să vă anunţ că, în data de 1 octombrie, finalizăm cu toate aprobările noua Strategie de Dezvoltare Durabilă a României. E pe site-ul Departamentului de Dezvoltare Durabilă pe care cu onoare o conduc din mai anul trecut. Deci e un Departament de Dezvoltare Durabilă în cadrul Secretariatului General al Guvernului, cu 9 oameni foarte sufletişti şi entuziaşti, cu care am finalizat revizuirea Strategiei de Dezvoltare a României", a spus Laszlo Borbely. Potrivit acestuia, Suedia este prima într-o listă de 157 de ţări şi are 83 de indicatori. România nu trebuie să aibă 200, ci este nevoie de 60-70 de indicatori şi îi putem urmări, dar important este cum o facem.  Laszlo Borbely a precizat că indicatorii sunt foarte importanţi pentru că fără aceştia nu putem cuantifica dezvoltarea durabilă. La nivel ONU există un set de 241 de indicatorii şi un set propus de Eurostat de circa 100 de indicatori. România la Institutul Naţional de Statistică are 103 indicatori din care pot fi urmăriţi la zi circa 23-25. 
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
25 Sep 2018

BAI CUMETRE , FII MAI CORECT SI NU MAI SPRIJINII , GUVERNUL TRADATOR MAFIOT .
STRATEGIA........
25 Sep 2018

......de distrugere a Romaniei sub guvernare mafiota psd-alde. Distrugerea institutiilor statului , promovarea nepotismului in functii publice , inflatia 5,6% , robor 3,6% scoli fara manuale , spitale insalubre , nici un metru de autostrada , 59 de copii morti de rujeola , pesta porcina scapata de sub control , datoria externa dusa la 100 miliarde euro , deficitul balantei comerciale dus la peste un miliard de euro , 18000 de PFAuri inchise , 220000 de romani au parasit definitiv Romania de la 1 ian. 2017 pana in prezent , taxele locale marite , gazele scumpite cu inca 5,6%. Acestea sunt o parte minora din ''realizarile'' mafiei psd-alde-udmr-minoritati de cand guverneaza Romania.
ANONIM
25 Sep 2018

45 de miliarde de euro mostenire de la Basescu si Ciolos _iohanus in 2 016 Basescu a imprumutat 30 de miliarde euro bani care au disparut furati de el si acolitii In dec 2016 Ciolos si iohanus au facut o gaura de 15 miliarde de capul lor fara aprobarea parlamentului ca sa cumpere avioane din Portugalia vechi si armament tot vechi15plus 30 egal 45 miliarde euro dintr un foc Nu mai pun celelalte imprumuturi ale chiorului Mai mult de jumatate din cele 100 de miliarde sunt facute intr un tim f scurt de niste guverne proaste guvernari de rahat S a furat ca n codru si de basescu si de bubos
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.