◀ ECONOMIE

Noul DUSTER, prezentat în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt. Detaliile celui mai nou model DACIA

Z.P. | 2017-09-12 13:25
Noul DUSTER, prezentat în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt. Detaliile celui mai nou model DACIA

Noul Duster a fost prezentat oficial marți, în premieră mondială, la Salonul de la Frankfurt, la standul Dacia.

"Dacia face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale, odată cu prezentarea Noului Duster, un SUV cu design modern și atrăgător. Începută în 2010, povestea de succes a celui mai vândut model Dacia continuă cu un nou capitol. Noul Duster va fi prezentat în premieră mondială pe 12 septembrie în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt", se arată într-un comunicat al companiei.

Noul Duster își propune să confirme și să consolideze succesul înregistrat de actuala generație a SUV-ului Dacia, comercializată în peste un milion de exemplare în ultimii șapte ani. Modelul reinterpretează codurile estetice ale predecesorului său și vine cu o nouă nuanță de caroserie, Orange Atacama. Modelul emblematic al mărcii Dacia se prezintă cu un nou design, atât exterior, cât şi interior, şi cu o gamă extinsă de echipamente.. Noul Duster păstrează însă atuurile care au contribuit la succesul primei generaţii: un spaţiu interior generos, capacităţi remarcabile în off-road şi un preţ invidiat de mulţi competitori.

Printre elementele care se disting la noul model se numără o nouă semnătură luminoasă care integrează un ansamblu LED repartizat în trei segmente, un parbriz poziționat cu 100 mm mai în față și mai înclinat în comparație cu cel al modelului actual, fapt care sporește senzația de spațiu disponibil la interior, bare de pavilion cu un design modern dispuse în prelungirea liniei parbrizului, jante din aliaj de 17 inch și pasaje ale roților puternic evazate, scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale, ornamente de culoare neagră dispuse în partea din spate a aripilor laterale frontale, scutul de protecție spate, de culoare crom satinat, de dimensiuni mai mari față de cel prezent pe actuala generație etc.

Principalul avantaj al noii versiuni îl reprezintă dispunerea parbrizului cu 10 cm mai în faţă, ceea ce conferă o senzaţie de spaţiu interior serios mărit. Pe de altă parte, sonorizarea habitaclului a permis reducerea semnificativă a nivelului de zgomot. Faţada centrală a planşei de bord include un ecran MediaNav Evolution poziţionat mai sus, accesibil şi uşor vizibil. Butoanele de comandă sunt dispuse sub forma unei claviaturi, dând astfel o notă modernă habitaclului. Volanul este reglabil în înălţime (40 mm) şi în adâncime (50 mm), permiţând astfel şoferului să îşi ajusteze cea mai bună poziţie de condus, scrie capital.ro. Disponibil pe toate modelele gamei Dacia, acest volan cu patru braţe integrează în centru comanda claxonului.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
12 Sep 2017

Ziceți ceva și de dezvoltarea transportului subteran!https://petitieonline.net/petitie/22226144
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.