◀ ECONOMIE

Indicele ROBOR, la cel mai mare nivel din ultimele patru luni

E.Ş. | 2018-04-16 16:08
Indicele ROBOR, la cel mai mare nivel din ultimele patru luni

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,13%, de la 2,07% cât era săptămâna trecută. Este cel mai mare nivel din ultimele patru luni.

Indicele Robor la 3 luni este cel în funcţie de care se calculează dobânzile la creditele în lei cu dobândă variabilă.

Şi Roborul la 6 luni a explodat, de la 2,41% la 2,46%. Datele vin după anunţul INS de săptămâna trecută privind nivelul record al inflaţiei.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NEGRO
16 Apr 2018

Tovarasii Viorica Vasilica + Liviulica zis Dragnea nu cred ca robor-ul asta chiar ca nu s-ar putea manipula, cum au facut-o cu Institutul de statistica al Romaniei. Explicatiile dumnealor sunt evidente. Robor-ul a crescut pentru ca Soros...ne baga bete-n roate, salariile au scazut pentru ca unii contabili...nu aranjeaza cifrele cum trebuie, iar UE nu finanteaza nimic daca nu ai proiecte. Pentru ca nevoi are destule, biata tara: economia este la pamant, transporturile terestre sunt in aer iar aeroporturile pline de gropi. Desigur, tovarasul Dragnea are alta treaba: legile justitiei sa-i apere pe interlopii PSD-ALDE si cine mai scapa pe langa ei. Si a mai aparut inca o problema acuta: familia traditionala. Ce se fac bietii romani daca unii dintre ei sau unele dintre ele dau exemple negative. Vai, vai vai! Nene Livache, asta chiar ca e o problema. Nu conteaza ca ne lasi fara salarii, fara locuri de munca, fara justitie libera. Sa nu tragem cu ochiul la relele apucaturi ale unora pe sub plapumi! Dar ce sa mai vorbim. Nici opozitia nu se prea omoara cu munca. Si pe acolo sunt interese personale si de grup. Vezi dumneata nene Livache ce e cu robor-ul asta? Jos Soros, jos tinerii frumosi si liberi! Sa nu se apuce de prostii! Chiar ca si asta e o chestie importanta! Sarmanii pesedei! Atat ii duce capul. Daca il mai tin...
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.