◀ ECONOMIE

Guvernul se ÎMPRUMUTĂ 4,7 miliarde de lei pe piața internă

E.Ş. | 2018-10-01 19:35
Guvernul se ÎMPRUMUTĂ 4,7 miliarde de lei pe piața internă

Guvernul vrea să împrumute în această lună 4,7 miliarde de lei pe piaţa internă, cea mai mare sumă de la începutul anului şi până acum. Potrivit analiștilor, e nevoie de acești bani pentru a rostogoli vechile datorii şi pentru a finanţa deficitul bugetar.

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, spune că acest împrumut va fi folosit pentru a asigura cheltuieli curente și pentru a finanța deficitul bugetar, astfel încât acesta să rămână sub 3%.

Teodorovici a mai spus că acest împrumut era prevăzut în strategia de împrumut pentru 2018.

„Nu e o schimbare de plan. E o strategie, pentru finanțarea curentă, să spunem, și pentru finanțarea unor scadențe planificate pentru 2018. Este o strategie care a fost prezentată de anul trecut, nu e nimic anormal”, a spus Teodorovici la .
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HUUUUUU.....MAFIA PSD..!
01 Oct 2018

Aceasta organizatie mafiota s-a imprumutat in perioada ianuarie -august 4,1 miliarde euro in contul generatiilor viitoare. Au ajuns de se imprumuta pentru FURAT. DE CE SE CHELTUIE BANI PE UN REFERENDUM INUTIL.ROMANI....! BOICOTATI REFERENDUMUL URÂII DIN 6-7 OCTOMBRIE. PSD-ALDE-UDMR AU REFUZAT PUNEREA IN APLICARE A REFERENDUMULUI PENTRU 300 DE BORFASI.
ANONIM
01 Oct 2018

FARA NUMAR . COCALARUL DE CATIFEA DA DRUMUL LA TIPARNITA , CA ACUM 10 ANI . UUUAAAA , BBBRRRRAAAAVVVOOO NATIE ROMANA ASA I-TI TREBUIE
MARCU DORLCA
03 Oct 2018

O zi buna, Numele meu este Marcu Dorlca, sunt din România. Vreau să depun mărturie despre creditorul bun care mi-a arătat lumina după ce a fost scamat de doi creditori internaționali diferiți pe Internet, toți promit să-mi dea un împrumut după ce m-au făcut să plătesc o mulțime de impozite și nu mi-au dat nimic nu au avut rezultate pozitive. Mi-am pierdut banii grei câștigați și era un total de (3.000 de euro). Într-o zi am navigat pe Internet în căutarea confuză și frustrat, apoi am dat peste o mărturie a unei Femei care a fost de asemenea scamată și în cele din urmă a fost legată de un credit legitim și de încredere doamna Alicia Radu (aliciaradu260@gmail.com) unde a luat în cele din urmă împrumut, așa că am decis să contactez aceeași companie de împrumut și apoi le-am spus povestea mea despre cum am fost jefuit de doi creditori diferiți care nu au mai mult decât să-mi dea mai multă durere. Le explic prin e-mail. Mi-au spus să nu mai plâng pentru că mi-aș lua împrumutul de la compania lor și am făcut de asemenea alegerea potrivită contactând-o. Am completat formularul de împrumut și am făcut tot ce mi sa cerut și mi sa acordat o sumă de împrumut de (25.000,00 euro) de această mare companie. Aici sunt fericit cu familia mea astăzi pentru că mama Alicia Radu mi-a dat un împrumut, așa că îmi jur că voi continua să depun mărturie pe internet despre cum am primit împrumutul meu. Cred că și alți oameni mărturisesc și același creditor. Ai nevoie de un împrumut de urgență? Vă rugăm să contactați rapid mama prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com) Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: (marcudorlca750@gmail.com)
OLIVIA DANIEL
03 Oct 2018

Sunt doamna Olivia Daniel, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață Ai nevoie de asistență financiară? Va putem ajuta Oferim împrumut cu o rată a dobânzii de 2% Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com) Căutați fonduri pentru a achita creditele și datoriile? Căutați bani pentru a plăti facturile? Căutați fonduri pentru a începe o afacere nouă? Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare care te va profita? Și nu știi ce să faci. Oferim următoarele împrumuturi mai jos, Credite personale [sigure și nesecurizate] Împrumuturi pentru afaceri [securizate și negarantate] Împrumuturi combinate Credite pentru studenți Îmbunătățirea acasă Inventor Loans Credite auto Împrumuturi de consolidare, etc ... De aceea, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com) pentru a începe să investiți pentru viitorul dvs. astăzi.
MRS CHRISTY WALTON
07 Noi 2018

Salut, Privind pentru un împrumut de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi personale, capital de risc etc. Sunt creditor privat, acord credite companiilor și persoanelor fizice cu o rată a dobânzii scăzută și rezonabilă de 2%. E-mail la: christywalton355@gmail.com
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.