◀ ECONOMIE

Guvernul a decis: Ce se întâmplă cu formularul 600 pentru VENITURILE independente

E.Ş. | 2018-02-28 23:04
Guvernul a decis: Ce se întâmplă cu formularul 600 pentru VENITURILE independente

Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a declarat miercuri pentru B1tv că în ședința de Guvern de joi, premierul Viorica Dăncilă va anunța noul mecanism după care va funcționa formularul în care se vor comasa mai multe formulare, printre care și controversata declarație 600.

”Mâine (joi - n.r.) o să anunțe doamna prim-ministru în ședința de Guvern noul mecanism pe fostul formular 600, după care o să începem să prezentăm public și o să fie o dezbatere amănunțită astfel încât cu toții să înțelegem că va fi o nouă abordare, o simplificare foarte plăcută pentru contribuabili și pentru noi, ca administrație, pentru că vor fi simplificări foarte importante de costuri, de reducere a nivelului de resurse umane implicat în această zonă, care poate fi distribuit pe zonele în care eram mai puțin populați ca număr de lucrători”, a explicat ministrul.

Teodorovici a dat asigurări că prin aceste măsuri românii vor scăpa de cozile de la ANAF.

De asemenea, întrebat dacă din șase formulare se va face unul, ministrul a răspuns: ”Sunt chiar mai mult de șase. O să vedeți că sunt undeva la șapte sau opt”.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.