◀ ECONOMIE

Eugen Teodorovici anunță o nouă MAJORARE a salariului minim în 2018

E.Ş. | 2018-10-10 00:33
Eugen Teodorovici anunță o nouă MAJORARE a salariului minim în 2018

Salariul minim pe economie ar putea crește înainte de 1 ianuarie 2019, a anunțat Ministrul de Finanțe marți seara la TVR. Eugen Teodorovici a spus că decizia va fi luată la rectificarea bugetară de luna viitoare. Tot atunci se va decide și cum se va restructura aparatul de stat, o condiție esențială pentru aplicarea noii legi a pensiilor, susține Teodorovici.

Avem în calcul o nouă rectificare bugetară în noiembrie. Aşa am spus la început. Era undeva în octombrie, dar s-a întârziat prima rectificare, automat undeva în noiembrie, pentru că oricum până la final de noiembrie ai voie să faci a doua rectificare (...). A fost anunţată încă de la prima rectificare că planificăm în anul 2018 două rectificări bugetare, una în iulie, dar s-a întârziat până în septembrie şi aveam în octombrie cea mai două rectificare şi, la fel, automat s-a mutat în noiembrie, oricum fiind ultimul termen final de lună să poţi face a doua rectificare”, a spus Teodorovici.

Principalul punct pe ordinea de zi a ședinței de guvern este dezbaterea proiectului noi legii a pensiilor. Ar fi necesare, numai pentru anul viitor, 7 sute de milioane de lei pentru acoperirea modificărilor.

Ministrul susține că a început discuțiile în guvern pentru eficientizarea aparatului de stat astfel încât să genereze creșteri de venituri la buget.

Teodorovici a mai precizat că până la finalul anului se vor plăti taxele auto care trebuie restituite.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


AI DISTRUS TARA
10 Oct 2018

COCALARULE , HAI LA FURAT DIN BANU PUBLIC
PESEDISTILLOR
10 Oct 2018

asta cind isi plateste datoria de 700 000 de eur la stat
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.