◀ DEZVăLUIRI

Trai pe vătrai la ANCOM: un autoturism la cel mult doi angajați

Ion TELEANU | 2018-10-11 13:16
Trai pe vătrai la ANCOM: un autoturism la cel mult doi angajați

Autoritătea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), condusă acum de fostul premier Sorin Grindeanu, a anunțat în această săptămână achiziționarea a 159 de autoturisme.

Deocamdată, nu a fost făcută publică suma care va fi cheltuită de ANCOM pentru achiziționarea autoturismelor, și nici ce mărci vor fi cumpărate. Însă, potrivit Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 22/2009 privind înființarea Autoritătii Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, aprobată prin Legea nr. 113/2010, cu modificările și completările ulterioare, „numărul maxim de posturi este de 248, exclusiv demnitarii și posturile aferente cabinetului ministrului". Adică, de acum înainte, 248 de angajați ai ANCOM, plus personalul de la cabinetul șefului, vor avea la dispoziție 159 de autoturisme noi nouțe, ceea ce înseamnă  o mașină la cel mult doi angajați!  
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
11 Oct 2018

ESTE Un dobitoc cu fata de SOBOLAN...............
MAFIA PSD.
11 Oct 2018

Aici se fura taxele si impozitele dvs. DRAGI ROMANI. ACEASTA MAFIE NUMITA PSD A FOST VOTATA DE GUNOAIELE ROMANIEI. ACESTE GUNOAIE ACCEPTA HOTIA SI MANIPULAREA DUSA DE ORGANIZATIA MAFIOTA PSD IMPOTRIVA TUTUROR ROMANILOR. HUUUUUU...MIZERII ANALFABETE !
IONEL G.
12 Oct 2018

ȘTIRE NEADEVĂRATA ȘI DE RAHAT...! NU MAI DEZINFORMAȚI !...NU SE ACHIZIȚIONEAZĂ NICI UN AUTOTURISM !!!!!!!. HOTĂRÂREA DE GUVERN FACE REFERIRE LA REINTRODUCEREA ACELUI LOT DE AUTOTURISME ( DINTRE CARE MAJORITATEA SUNT AUTOVEHICULE SPECIALE DE MONITORIZARE !!!! ) ÎN PARCUL AUTO , DUPĂ CE ÎN URMĂ CU O LUNĂ FUSESERĂ RETRASE ÎN PARCUL RECE ! AȘA CĂ ..PÂNĂ NU VĂ ACȚIONEZĂ CINEVA ÎN INSTANȚĂ PENTR PUBLICAREA DE ȘTIRI FALSE ...NU MAI DISTRIBUIȚI PROSTII.
FREACA MENTA
12 Oct 2018

BAI CIORDELE , ESTI CAM BINE INFORMAT , DE REALITATE . . ZIMBARETUL ESTE RUDA CU PONTA .
AIA DOI
15 Oct 2018

sunt Beavis&Butthead! Ghici care cum...
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.