◀ DEZVăLUIRI

SCANDAL cu repetiţie în CEx: Conversaţii de pe WhatsApp, PROBE în războiul intern

Z.P. | 2018-09-22 18:16
SCANDAL cu repetiţie în CEx: Conversaţii de pe WhatsApp, PROBE în războiul intern

La şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD de vineri, 21 septembrie, s-a repetat un episod înregistrat şi la precedentul CEx. Capturile unor mesaje de pe WhatsApp au fost folosite ca probe împotriva Gabrielei Firea, au dezvăluit surse din şedinţă, pentru STIRIPESURSE.RO.

Dacă la precedentul CEx Carmen Dan a prezentat mesaje de pe WhatsApp dintre prefectul Capitalei şi un secretar de stat din MAI, vineri, Lia Olguţa Vasilescu a folosit aceeaşi manevră pentru a o ataca pe Gabriela Firea.

Potrivit unor surse din PSD, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda ar fi complotat alături de "pucişti". Aceştia comunicau în mod constant cu Firea şi Pandele şi chiar au participat la o întâlnire a grupului anti-Dragnea din PSD.

În şedinţa CEx, Manda şi Vasilescu nu au mai fost alături de pucişti, iar discuţiile au escalatat cu acuzaţii de lipsă de onestitate. Pentru a demonstra că susţinerile Gabrielei Firea sunt false, Lia Olguţa Vasilescu a adus în şedinţă imagini cu mesajele dintre ea şi primarul Capitalei. Mişcarea nu a avut însă efect, impresia generală fiind că ministrul Muncii a jucat la două capete.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CIOCIOLINA
22 Sep 2018

MARELE DOAMNE DIN PULITICA , PARCA A PUPA IN CUR PE CIOCONITOAREA LUI MAFIOTUL DRAGNEA ?
ANONIM
23 Sep 2018

curvele intregului apus .. sa vedem ce fac matroanele dupa disparitia magarului ???????
''OLPUTZA VASILINA''
23 Sep 2018

CV. Tudor spunea despre olputza vasilina ca ''II PLAC BANII , BARBATII SI BAUTURA ''. IMI PERMIT SA-L COMPLETEZ PE VADIM ADAUGÂND LA BANI, BARBATI BAUTURA SI MINCIUNA. DE DOI ANI II PROSTESTE PE PENSIONARI CU TOT FELUL DE PROMISIUNI NECONCRETIZATE. CE ELECTORAT NAIV A VOTAT O ASEMENEAPANARAMA !
FREACA MENTA
23 Sep 2018

NISTE VACI , PISATE PE FACATOARE SI PICIOARE
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.