◀ DEZVăLUIRI

PONTA dezvăluie cum ajungeau la Dragnea RAPOARTELE serviciilor secrete

Z.P. | 2017-06-18 20:53
PONTA dezvăluie cum ajungeau la Dragnea RAPOARTELE serviciilor secrete

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, susține că în Guvern s-au produs ilegalități din partea fostului secretar general, Mihai Busuioc. Ponta susține că toate documentele ajungeau la Busuioc, inclusiv cele de la serviciile secrete, iar acesta era omul cheie al lui Liviu Dragnea în PSD. De asemenea, Ponta susține că Busuioc avea și o listă cu ceea ce trebuie să ofere PSD-ul către cei de la UDMR.

”Inițial nu ne-am dat seama, dar apoi am înțeles cât de important era domnul Mihai Busuioc pentru Liviu Dragnea. La domnul Busuioc ajungeau toate documentele care ar fi trebuit să ajungă la primul ministru. Ajungeau documente inclusiv de la serviciile secrete, de la instituțiile statului. Acele documente ar fi trebuit să ajungă la șeful de Cabinet, care trebuia să le semneze și să le dea mai departe la premier. O să investigăm cum s-a ajuns la această situație ca documentele să ajungă la secretarul general al Guvernului.

Avea o listă acolo cu ce trebuie să dea la UDMR, cu ce trebuie să dea la alte partide. L-am întrebat direct: ce faci, domnule, încalci legea, pur și simplu? El și-a dat ochii peste cap și vă dați seama cam cine era șeful lui”, a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

Victor Ponta a explicat care sunt scenariile după moțiunea de cenzură.

”Dacă moțiunea de cenzură nu va trece, a doua zi premierul Sorin Grindeanu va merge la sediile PSD și ALDE și le va spune: colegi, asta este situația, haideți să construim un Guvern Grindeanu 2, dar în care să nu mai avem oameni aduși de la Teleorman a căror singură calitate era obediența.

Dacă moțiunea trece, Sorin Grindeanu și echipa sa își va continua activitatea până la momentul desemnării noului premier și depunerea jurământului. Se poate întâmpla ca președintele Klaus Iohannis să vină cu două propuneri care să fie respinse de Parlament, iar în toamnă să avem alegeri anticipate, organizate de premierul Sorin Grindeanu, un Grindeanu de la PSD”, a mai spus Ponta, citat de stiripesurse.ro.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SPARTAN
18 Iun 2017

Tare. Un fel de sah mat
FANTOMA LUI COSTEL COMANA
18 Iun 2017

Busu-ioc o sa faca POK....asta e caz clar de puscarie
LEVST.
23 Iun 2017

Controlul Civil al Serviciilor Secrete. de Vasile Astarastoaie(Magna news.ro)În noianul de știri, privind trecutul prezentul și viitorul Guvernului (care va fi acesta vom vedea), mi-a atras atenția o știre. Această știre se referă la o decizie a Curții Constituționale, privind necesitatea controlului civil al serviciilor secrete. ... P.S.: Am observat că până și pentru Prim-miniștrii (Grindeanu, Ponta), ca și pentru unii reprezentanți ai justiției, există suspiciunea că ar fi legați dincolo de limitele legale de serviciile secrete. Și atunci cu atât mai mult e necesar un control real al societății civile.FELICITARI pentru curajul si onestitatea de a scrie asa ceva, pentru ca -cu siguranta- in Romania, SS inca mai pastreaza din practicile antipopulatie, ale securitatii.
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.