◀ DEZVăLUIRI

Patriarhul Daniel, SOMAT de Fisc să-și plătească DATORIILE către stat

E.Ş. | 2018-11-03 18:52
Patriarhul Daniel, SOMAT de Fisc să-și plătească DATORIILE către stat

Patriarhul Daniel este atenţionat de Fisc să-şi plătească impozitele, după cum au dezvăluit, în exclusivitate, reporterii ştirilekanald.ro. Conducătorul Bisericii Ortodoxe Române, al cărui nume este Ciobotea Dan Ilie, are domiciliul în Bucureşti, însă el apare pe o listă publicată de “Municipiul Lugoj-Direcţia Economică-Serviciul Impozite şi Taxe”, adică Fiscul din localitatea din judeţul Timiş.

„În temeiul art. 47 alin.(5) din codul de procedură fiscală din 2015, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, comunică, că au fost emise acte administrativ fiscale pentru următorii contribuabili”, se arată în anunţul colectiv al Fiscului din Lugoj. Pe numele Ciobotea Dan Ilie există o decizie de impunere din 30 martie 2018, iar anunţul colectiv a fost emis pe 11 iunie 2018.

Din document reiese că Patriarhul Daniel este atenţionat de Fisc să-şi plătească impozitele. Este posibil ca acesta să aibă pe numele său bunuri imobiliare în Lugoj, pentru care nu a plătit taxele datorate la bugetul de stat. Patriarhul este născut în satul Dobreşti, din judeţul Timiş, însă s-a mutat la Lugoj, împreună cu familia, în adolescenţă. De altfel, Preafericitul Daniel a învăţat între 1967 şi 1970, în ultimii trei ani de liceu, la Liceul "Coriolan Brediceanu" din Lugoj.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


STIREA SE EXECUTA NU SE DISCUT
05 Noi 2018

Bine si care-i stirea? Lukoil nu plateste impozit de când a venit in Romania, sunt niste oameni asa de buni încât. fac mecenat de 20 de ani. Petromul exporta profitul pri consultanta plătită in coloniile holandeze si prin alte paradisuri fiscale , sa evite plăti către statul roman . De băncile "romanesti" ce sa mai zicem astia săracii sunt cei mai buni la scamatorii si intre aceste monumente de corectitudine si mecenat il găsirăți pe singurul care mai construiește in tara asta , mai da de mâncare la bătrâni abandonati , mai ingrijeste orfani etc si il prezentati ca pe un om care fuge de plata impozitelor personale . Sunt curios daca suma este mai mare de 100 de lei , pe cad societatile străine sunt scutite "prin coruptie românească si corectitudine specific nemțească dar nu numai" de plata a miliarde de euro . Halal informare fratilor!
GUSHA
05 Noi 2018

Sic, sic. Nici IREALITATEA TV nu plateste taxele !
ANONIM
06 Noi 2018

Acest individ proprietar al B.O.R. SRL I-A CANTAT PUSCARIASULUI draKnea ''VREDNIC. ESTE''. RUSINE PATROANE DE B.O.R. SRL
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.