◀ DEZVăLUIRI

INCREDIBIL. Un secretar de stat de la Ministerul Cercetării a uitat să reprezinte România în Comisia Mixtă cu Japonia, de la Tokio

Ion TELEANU | 2018-09-23 21:15
INCREDIBIL. Un secretar de stat de la Ministerul Cercetării a uitat să reprezinte România în Comisia Mixtă cu Japonia, de la Tokio

La sfârșitul lunii martie 2018, țara noastră a participat, prin intermediul Ministerului Cercetării și Inovării, la Comisia Mixtă România-Japonia, de la Tokio.

Dar, din cauza unei situații incredibile, România a compromis relațiile dintre cele două state și autoritățile s-au făcut de râs din cauza unui secretar de stat de la Ministerului Cercetării și Inovării. Delegația țării noastre trebuia să fie condusă de Ciprian Preda, secretar de stat la respectivul minister, dar până la urmă a fost condusă de către Viorel Vulturescu, director Direcția Relații Internaționale și Europene din cadrul acestui minister. De ce? Pentru că secretarul de stat Ciprian Preda a uitat să ajungă la aeroport. Practic, delegația  României, din care au mai făcut parte acad. Nicolae Zamfir, director general IFIN-HH și coordonator al ELI-NP, K.A. Tanaka, director științific al ELI-NP și Constantin Ionescu, director general al INCD pentru Fizică Pămantului, a trebuit să plece către Tokio fără secretarul de stat Ciprian Preda, pentru simplul fapt că acesta a uitat să ajungă la aeroport. Astfel că, la Comisia Mixtă România-Japonia, de la Tokio, țara noastră, în loc să fie reprezentată la nivel de secretar de stat, a fost reprezentată la nivel de director general. Când și-a dat seama de prostia făcută, și ca să se justifice în fața ministrului Cercetării, Ciprian Preda a intrat în concediu medical. Incredibil, dar adevărat!

Comunicatul Ministerului Cercetării și Inovării, postat pe site, spune totul despre importanţa acțiunii de la Tokio. „La întâlnirea dintre cele două delegații a participat și doamna Tatiana Iosiper, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Japonia, ambasadă de al cărei sprijin consistent am beneficiat. Prezentarea infrastructurii ELI-NP, oportunitătile de colaborare între Japonia și România în domeniile acoperite de ELI, prezentarea proiectului DANUBIUS-RI, precum și prezentarea de politici și instituții responsabile cu știința, cercetarea-dezvoltarea și inovarea în Japonia și România, constituie principalele subiecte pe agenda Comisiei. Pe 30 martie a fost, de asemenea, organizat un eveniment științific la universitatea din Osaka, unde a fost prezentat potențialul de cooperare al proiectului ELI-NP, Extreme Light Infrastructure Nuclear Physics, cea mai avansată infrastructură de cercetare din lume care se va axa pe studiul fizicii fotonucleare și aplicații ale acesteia”.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRADATORI DE TARA
23 Sep 2018

URA , SABOTAJ PE FATA , FATA DE TARA . BRAVO SI LA MAI MULTE
CAMILA RODELA
24 Sep 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
A UITAT?!
25 Sep 2018

la ce față de BELI-BOU are, nici paznic la oi în locul câinelui nu l-aș pune! Dacă-i așa UITUC, cum dracu nu uită să-și ridice salariul, lună de lună? Atunci îi revine mintea la locul ei?
APROPO...
25 Sep 2018

pentru gafa impardonabilă, a pățit ceva, cumva?! VREȚI SĂ VĂ SPUN DE CE ÎȘI IAU PICIOARELE LA SPINARE -ÎN GENERAL - ROMÂNII, IAR CEI RĂMAȘI O IAU RAZNA? DIN PRICINĂ DE LIPSĂ DE APLICARE A LEGII ORI DE TERGIVERSARE A EI ATUNCI CÂND E VORBA DESPRE MAFIA GULERELOR ALBE! UITAȚI-VĂ PESTE UMĂR, LA ANII CARE AU TRECUT ȘI LA PERSONAJELE IMBECILE DIN POLITICĂ ȘI VEȚI CONSTATA CUM ÎȘI FAC APARIȚIA ȘACALII DUPĂ OARECE TIMP ÎN CARE TU, DUPĂ SPECTACOLUL CĂTUȘELOR TV, ÎI CREDEAI DE DUPĂ ZĂBRELE...CÂND COLO, ÎȘI SURÂDEAU ZEFLEMITOR PE DUPĂ DRAPERIILE PARLAMENTULUI SAU A GUVERNULUI, NICI PE DRACU PĂȚIND! Ei, nu cunosc noțiunea de a face un pas înapoi, de a-ți da demisia DE ONOARE! Noooo....la noi FAC INVERS! Ceea ce arată atât caracterul lor, cât și nebunia lor! Dar nu numai asta...la șantajul la care au fost supuși, la scheletele din dulapurile fiecăruia, SIGUR li s-a amputat puterea de a mai da înapoi, PENTRU CĂ SUNT PROTEJAȚI ORICE S-AR ÎNTÂMPLA = POATE SĂ SE GOLEASCĂ TOATĂ ROMÂNIA, IAR ULTIMUL SĂ LE STINGĂ LUMINA PARLAMENTULUI, GUVERNULUI ȘI/SAU PREȘEDENȚIEI...VOR RĂMÂNE CU COADA PE SUS ȘI CU SLOGANUL LOR, TOT ÎNAINTE!
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.