◀ DEZVăLUIRI

EXCLUSIV. Restaurantul familiei Bădălău, din Bolintin Vale, nu deţine autorizaţie de securitate la incendiu

Ion TELEANU | 2018-11-04 23:37
EXCLUSIV. Restaurantul familiei Bădălău, din Bolintin Vale, nu deţine autorizaţie de securitate la incendiu

În ultimii ani, la restaurantul Saga din orașul giurgiuvean Bolintin Vale, controlat de familia baronului Niculae Bădălău, s-au organizat numeroase petreceri de pomină, fiind practic localul preferat de întâlnire al primarilor PSD din județ.

Însă, recent, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), mai exact ISU „Vlaşca”, a precizat, în scris, pentru „PUTEREA”, că restaurantul familiei Bădălău „nu deţine aviz/autorizaţie de securitate la incendiu”, fiind „sancţionat contravenţional” după ce, în urmă cu câteva luni, ISU susţinea că acesta nu există, deşi el funcţiona de mai mulţi ani. Practic, în ultimele luni, IGSU a jucat alba-neagra cu autorizaţia de securitate la incendiu a „restaurantului-salon de nunți Saga”, unde au avut loc și petreceri cu peste 200 de invitaţi. Incredibil, dar adevărat!

 

ISU „Vlaşca” Giurgiu, alba-neagra cu restaurantul familiei Bădălău

 

Pe 31 octombrie 2018, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă „Vlaşca” al județului Giurgiu, colonelul Emil Apostol, a precizat în scris, pentru PUTEREA că „Obiectivul „Restaurantul-salon de nunţi Saga”, amplasat in judeţul Gurgiu, oraş Bolintin Vale, strada Republicii nr. 1 D „nu deţine aviz/autorizaţie de securitate la incendiu, contrar prevederilor anexei nr.1, pct.II, lit.b) din HGR nr. 571/2016”. Totodată, ISU„Vlaşca” Giurgiu  a comunicat, tot în scris, că obiectivul a fost controlat în anul 2018 privind apărarea împotriva incendiilor, fiind sancţionat contravenţional. În plus, şeful ISU „Vlaşca” Giurgiu, Emil Apostol, ne-a transmis că, potrivit „corespondenţei purtate cu Primăria Oraşului Bolintin Vale, adresa corectă a obiectivului este judeţul Giurgiu, oraş Bolintin Vale, strada Republicii nr.1D şi nu 1A”.

Dar, pe 20 iunie 2018, tot ISU „Vlaşca” Giurgiu susținea că acest local nu există și, ca atare, „nu necesita aviz/autorizație de securitatea la incendiu conform HGR nr.571/2016”. Însă, pe rețelele de socializare există o mulțime de prezentări ale restaurantului Saga, din Bolintin Vale, care menționează că acesta este situat pe Strada Republicii Nr. 1A (27,55 km). Rămâne un mister cum de IGSU şi ISU „Vlaşca” Giurgiu au descoperit abia în 2018 că „restaurantul-salon de nunţi Saga” din Bolintin Vale, controlat de foarte mulţi ani de familia Bădălău şi amplasat, atenție!, chiar la intrarea în vila de peste 800 mp a baronului giurgiuvean, „nu deţine aviz/autorizaţie de securitate la incendiu”!


Mai multe imagini:
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
05 Noi 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
DOREL
05 Noi 2018

vai s-amar, ce mare durere ! dar nici Piata "Matache", aproape de buricu' targului, NU are autorizatie de "secoritate la incendiu" si totusi functioneaza cu zeci de mii de cumparatori, negustori si trecatori zilnic !
ANONIM
06 Noi 2018

Si de ce mai functioneaza????
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.