◀ DEZVăLUIRI

DRAGNEA, declaraţii în premieră despre IUBITĂ: Mi-a fost drag că am fost cu Irina la Congres; inelul pe care îl are nu e de logodnă

Z.P. | 2018-03-13 09:20
DRAGNEA, declaraţii în premieră despre IUBITĂ: Mi-a fost drag că am fost cu Irina la Congres; inelul pe care îl are nu e de logodnă

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seară, la România TV, că el a decis ca prietena sa, Irina Tănase, să îi fie alături la Congres şi că i-a fost drag că l-a însoţit. De asemenea, el a spus că încă nu a cerut-o în căsătorie, iar inelul pe care aceasta ăl purta nu este unul de logodnă, ci unul care "nu este scump", pe care i l-a oferit de 1 Martie.

Întrebat despre prezenţa iubitei sale, Irina Tănase, la Congresul PSD, Liviu Dragnea a spus că “pur şi simplu" a decis să fie lângă el la acel eveniment.

"Pur şi simplu am decis să fie lângă mine la Congres, fiind conştient (că va atrage atenţia -n.r), că nu trăiesc pe sub pământ. Am văzut că sunt discuţii şi de năşie. Bun, imaginaţia e slobodă, libertatea de exprimare, Doamne ajută. Domnule, n-am cerut-o încă (în căsătorie – n.r.)”, a declarat Liviu Dragnea.

El a spus că inelul pe care îl avea Irina Tănase nu este de logodnă, ci un cadou pe care i l-a făcut de 1 Martie.

“S-a vorbit despre acel inel. Este un inel, nu sunt zgărcit, nu e un inel scump, e un inel pe care i l-am cumpărat de 1 Martie, dar nu e de logodnă. E un inel frumos şi atât”, a continuat acesta.

"Mi-a fost drag că am fost cu Irina la Congres. Chiar mi-a fost drag”, a adăugat liderul PSD.

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase, a fost prezentă la Congresul extraordinar al PSD de sâmbătă, stând în primul rând al Sălii Palatului, între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.