◀ DEZVăLUIRI

Casa senatorului PSD Niculae Bădălău a fost SPARTĂ de hoţi. Familia era acasă în momentul jafului

Z.P. | 2018-11-03 13:36
Casa senatorului PSD Niculae Bădălău a fost SPARTĂ de hoţi. Familia era acasă în momentul jafului

Şeful IPJ Giurgiu, Cătălin Georgescu, a declarat sâmbătă că dimineaţă a fost înregistrată o sesizare la Poliţie cu privire la faptul că locuinţa din oraşul giurgiuvean Bolintin Vale ce aparţine senatorului PSD Niculae Bădălău a fost spartă de hoţi.

”A fost spartă locuinţa mea. Nu pot să dau mai multe detalii acum, este Poliţia aici. Eram toţi acasă, dormeam. Nu i-am prins. Au furat”, a declarat senatorul, care a adăugat că nu ţinea bani în casă.

"Chiar senatorul Niculae Bădălău a făcut sesizare la IPJ Giurgiu cu privire la faptul că în noaptea de vineri spre sâmbătă casa i-ar fi fost spartă de hoţi. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă şi în cauză se fac cercetări pentru furt, fiind suspiciuni clare că în casă ar fi pătruns persoane necunoscute", a declarat pentru Agerpres Cătălin Georgescu. O ancheta este în desfăşurare şi deocamdată nu pot fi oferite informaţii suplimentare despre lucrurile dispărute. Hoţii ar fi pătruns în locuinţa senatorului pe timpul nopţii şi au furat din locuinţă bijuterii şi alte bunuri, familia fiind în casă în momentul spargerii.

”Persoane necunoscute au pătruns într-o locuinţă de unde au sustras mai multe bunuri. În cauză se efectuează cercetarea la faţa locului în vederea identificării autorilor”, a spus pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Iona Sârbu.
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
04 Noi 2018

Poate au furat si inregistrarile de la nunta si alti mafioti , sau acte de la partidul gasca de hoti
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.