◀ DEZVăLUIRI

Băsescu, SCANDAL incredibil cu un celebru jurnalist: ”Panaramă mică”, ”Ești BOLNAV și LAȘ”

E.Ş. | 2018-12-06 18:03
Băsescu, SCANDAL incredibil cu un celebru jurnalist: ”Panaramă mică”, ”Ești BOLNAV și LAȘ”

Fostul președinte, Traian Băsescu a intrat într-un schimb de replici cu totul incredibile cu celebrul jurnalist România TV, Victor Ciutacu. Motivul supărării lui Băsescu este neextrădarea jurnalistului turc Kamil Demirkaya.

”Lui Victoraş, cu milă ...Simbriaşul puşcăriaşului Voiculescu şi mai nou al lui Sebastian Ghiţă, pe numele lui Victor Ciutacu se revoltă că am militat pentru neextrădarea jurnalistului turc Kamil Demirkaya.Măi panaramă mică, ştii care este deosebirea între tine şi jurnalistul turc ?Tu faci jurnalism pe bani grei înghiţindu-i precum un tonomat ca să-ţi cânţi partitura seară de seară, pe când amărâtul ăsta de jurnalist turc face jurnalism pe riscul lui şi fără bani primiţi de la moguli.Asta-i realitatea măi Victoraş (să ştii că nu-ţi spun javră ordinară plătită să cânte pe muzica stăpânilor).PS – Victoraş, tu care le ştii pe toate chiar nu ştii din ce bani te-a plătit puşcăriaşul Voiculescu ?” scria Traian Băsescu  pe pagina sa de Facebook. 

Atacul lui Traian Băsescu nu a rămas fără replică din partea jurnalistului Victor Ciutacu:

”Omul e bolnav. Nici revoltă nu mai poate produce. Și își dă singur calde. Că reci i-au mai rămas doar cuburile de gheață și transpirația de pe șira spinării. Dacă s-a spart în ancheta FBI Blonda Supremă în Costa Rica, riscă să ajungă unde trebuia să-l trimită Dosarul Flota. La bătrânețe, ar fi încununarea supremă a vieții lui. După ce și-a băgat juma de familie în pușcărie, iar pe ailaltă în dosare penale, mai are să se ducă și să se predea. Dar n-o s-o facă niciodată. Pentru că e laș. A fost o viață întreagă. N-o să se schimbe când l-au lăsat balamalele.

Acum se miră că-i întoarce toată lumea spatele. L-au făcut Coldea și Kovesi ca pe puii de rață, a ajuns Tomac să-i dea afară din partid favorita perenă, se face de baftă prin oraș pe la nunți, botezuri și cumetrii. S-a umilit singur în ancheta procurorilor declarând că s-a lăudat la șpriț în fața lui Ghiță cum l-a luat din complet pe judecătorul Mustață. În mod normal, ar trebui să-l ignor. Da-mi face plăcere să-l arăt în toată goliciunea lui hidoasă. Îmi lipsea meciul ăsta. L-am purtat cu el când era mare și tare. E ultimul din țara asta care să poată avea o părere de luat în seamă pe tema democrației, a drepturilor și libertăților cetățenești. E autorul monstruos al mizeriei securistice din justiție. Dar rămâne același oportunist. A prins un subiect cu lipici la public, s-a tras repede în selfie.

P.S. Nea Trăiane, tataie, nu te mai ajută fizicul să ieși la bătaie. Psihicul te-a trădat de când lumea. Ești un neg pe obrazul poporului ăsta. Păcat că nu se îndură nimeni să cauterizeze locul.”
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
06 Dec 2018

In timp ce un slugoi ca ciutacu vorbeste seara de seara doar analfabetilor functionali si bosorogilor cu Parkinson , Traian Basescu va ramine in istorie ca fost presedinte al Romaniei timp de 10 ani cu bune si rele. Ciutacu sluvoi remunerat de voiculescu din hotiile CRESCEND SI ICE DUNAREA. IAR BASESCU IN MANUALUL DE ISTORIE. ASTA-J DIFERENTA. RESTUL E CAN-CAN PENTRU GUNOAIELE MAFIEI PSD. c
QUASIMODO DEMENT,
06 Dec 2018

alias Băsescu - sper să intre odată și-odată SABIA în inima ta spurcată tătaro-jidănească și să urli de durere ÎN DIRECT pentru tot răul făcut României...papagal îmbârligător! Am să privesc cu satisfacție cum urlii! ZÂÂÂÂTTTT JIVINĂ ANORMALĂ, SCABROASĂ!
ANONIM
06 Dec 2018

Bai pocitanie chioara ,te mai doare negul?
@ANONIM
06 Dec 2018

M as fi mirat sa nu tii tu partea unui borfas dement precum basescu Cei de acelasi fel se insotesc Ticalosii cu ticalosiiUn prieten Darius l a intrebat pe Ciutacu de ce invita japita asta ticaloasa la RTV (erau seri cand chiorul venea non stop ) ,,Lasa l sa si arate talentul , a spus Ciutacu, Incet incet din cauza ramolismului spune si adevaruri care l ingroapa lent.
ANONIM
07 Dec 2018

Dar cand ii face ciutacului audienta la emisiuni este bun basaul ?
ANONIM
08 Dec 2018

N ai inteles E ca si cum ai aduce o pocitanie scarboasa la emisiune care mai si duhneste a doaga si care spune verzi si uscate iar lumea se distreazaPrinzi 2 iepuri deodata :faci audienta (ca la lume ii place cancanul)si il faci de ras pe dobitocul chior
ANONIM
09 Dec 2018

Opinați că Ciutacu și Badea ar trebui amendați de CNA pentru gesturile obscene făcute în spațiul public ?
ULTIMUL ANONIM
09 Dec 2018

Bai scolioza ce te crezi bai raraitule pitigaiat Ofaci pe interesantul prostane
ANONIM
11 Dec 2018

@Opinați că se poate zice că prestațiile lui Ciutacu din emisiunile lui Citacu de la "Ghiță TV" se delimitează în mod public de prestațiile aceluiași Ciutacu din emisiunile aceluiași Ciutacu de la Antena 3 ?
@ANONIM
12 Dec 2018

ACEST CIUTACU ESTE UN BOU IMENS . PLATIT DIN BANII SECURITATII ( CA SI GIDEA SI BADEA ) , BANI FURATI DE SOBOLANUL HOT VOICULESCU , INCEARCA SA DEA LECTII UNUI OM MULT MAI DESTEPT SI MAI INFORMAT CA EI . ZI HAZNAUA 3 SI TRAGE APA .
ANONIM
14 Dec 2018

@ ,,REVINE VREMEA INTERVIULUI: MI-ERA DOR DE BĂSESCU, LUAȚI-L PE PIEPT de Victor Ciutacu - March 10, 2016" https://ciutacu.ro/interview/articol/revine-vremea-interviului-mi-era-dor-de-basescu-puneti-i-intrebari/ Opinați că eventuale observații patologice ar releva că, după ce anterior declarase că îi este "greață", ați putea zice că Ciutacu manifestă o oarecare ''dependență'' de discuții cu Băsescu ?
Random image


(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.